Prøv dem, man bliver ikke skuffet! Jeg fik inspiration fra fitnessopskrifter.dk
Til 12 barer
200 gram chokolade proteinpulver (min er fra MyProtein)
100 gram grovvalsede havregryn
40 gram peanutbutter
40 gram honning
20 gram kokosmel
1,5 dl vand (max!)
50 gram mørk (gerne 80+%) chokolade - til overtræk
Bland alle ingredienser, bortset fra vandet. Vandet skal kommes i lidt efter lidt, imens man ælter med hænderne (virkelig et svineri). Dejen skal være klistret, men dog ikke aaalt for våd.
Kom den æltede portion i køleskabet eller fryseren i cirka 20 minutter.
Når dejen er fast at arbejde med, skæres den ud i 12 barer. Smelt chokoladen. Derefter dækkes de med kokus på siderne og den smeltede chokolade på toppen. Kom barerne i køleskabet igen, og når chokoladen er stivet, er de klar til at blive spist :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar